لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 67 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد ورامین پیشوا
گزارش کارآموزی
موضوع :
کارخانه شیر و لبنیات چوپان
تقدیر و تشکر :
با تشکر از زحمات و راهنمایی های استاد ارجمند سرکار خانم سکوتی فر که مرا در انجام این پروژه راهنمایی نموده اند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان 2
آزمایشگاههای کارخانه 2
تاریخچه: 3
تعریف شیر 5
واحدهای شرکت چوپان 6
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت 6
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST 6
شیر پاستوریزه و هموژن 8
شیر خشک 9
مراحل تولید 9
کنترلهای مرحله تغلیظ 9
بسته بندی 10
موارد نشانه گذاری 10
خامه (Cream) 11
تعاریف 11
نسبت بین اندازه ذرات در شیر 13
پنیر (Cheese) 13
ضد عفونی کردن 16
مراحل شستشو و نظافت 16
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place 17
ماست (Yoghurt) 17
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات 20
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک 21
دستگاههای تبخیر کننده 22
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای 22
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 37 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
فصل اول : مقدمه
1ـ1 تاریخچه انگور
انگور یکی از میوه های مهم وقدیمی دنیا می باشد که مورد استفاده بشر قرار گرفته است . کشت تاکستان های بزرگ مورد توجه پادشاهان ایران بوده است . چنانکه می گویند انوشیروان ساسانی علاقه وافری به انگور داشته و به کشاورزانی که دارای باغ های انگور پربار و بزرگ بودند خلعت و انعام می داده و به وسعت زمین های آنها می افزوده است .
به طور کلی دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد، عده ای از آگاهان معتقدند که انگور حتی پیش از پیدایش غلات مورد استفاده بشر قرار گرفته است .
2
عده ای دیگر دیرینگی انگور را درحدود 6 تا 7هزار سال تخمین می زنند . بر طبق این نظر متخصصین ، کاشت انگور حداقل از 2هزار سال پیش از میلاد در کشور ایران متداول بوده است .
کشور ایران یکی از سرزمین های اولیه کشت انگور در جهان به شمار می رود .
بیشتر گیاه شناسان معتقدند که مبدا کشت انگور در آسیای صغیر ، حدفاصل دریای سیاه و دریای خزر می باشد و از این منطقه به تمام دنیا گسترش یافته است .
آدولف پیکته در نتیجه بررسی کتاب های زبان شناسی در کتاب خود درباره مو بدین نتیجه رسیده است که عرب ها و سامی ها شراب را می شناخته اند و وسیله انتشار آن به کلیه کشورهایی که مهاجرت کرده اند بوده و به مصر و هندوستان و اروپا آورده اند و به ویژه چون در اغلب این نواحی این گیاه به طور وحشی وجود داشته عمل انتشار تسهیل شده است.
1-2سطح زیر کشت انگور در جهان
انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که از دیرباز تاکنون به مقدار زیاد و به اشکال مختلف مورد استفاده بشر قرار گرفته است . تولید و پرورش انگور در قاره های مختلف به دلیل متفاوت بودن شرایط اقلیمی ، دارای سطوح زیر کشت گوناگونی است که به ترتیب اهمیت در جدول1-1 ارائه شده است .
جدول1-1 سطوح زیر کشت انگور در قاره های مختلف جهان
نام قاره مساحت زیر کشت درصدکل
اروپا 409/7 15/75
آسیا 476/1 15
آمریکا 516/0 23/5
آفریقا 458/0 62/4
از مهمترین کشورهای تولیدکننده انگور ، می توان اسپانیا ، ایتالیا ،فرانسه ، شوروی سابق (جمهوری های آذربایجان ، گرجستان ، ارمنستان) ، آرژانتین ، شیلی و پرتقال را نام برد .
طبق برآوردهای آماری فائو ، سطح زیر کشت انگور در جهان 8369000هکتار و مقدار انگور تولیدی 571818000 تن می باشد .
1-3سطح زیر کشت انگور در ایران
از لحاظ تولید ، استان خراسان 9/18درصد از کل تولید را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست قراردارد .
استان های فارس ، همدان ، آذربایجان شرقی و قزوین در رتبه های بعدی تولید قرار دارند.
متوسط میزان تولید در یک هکتار آبی کشور 5/11 تن است که بالاترین آن 22 تن متعلق به استان کهکیلویه و بویراحمد و کمترین راندمان تولید آبی 2 تن متعلق به استان سیستان و بلوچستان می باشد . شایان ذکر است که انگور تولیدی سالیانه کشور 2505 هزار تن می باشد .
73 کارخانه کشور با جذب 800 هزار تن از این تولیدات ، 18 هزار تن کنسانتره آب انگور ، 20هزارتن
آب انگور و 120 هزار تن کشمش تولید می کنند و 30 کارخانه تولید کنسانتره آب انگور به ظرفیت 1500 تن در سال از طرح های در حال احداث در این رشته از صنایع است .
1-4 مناطق مستعد کشت انگور
3
دامنه اکولوژیکی مو بسیار وسیع بوده و بین عرض های جغرافیایی 16 تا 51 درجه و ارتفاع صفر تا 1400 متر از سطح دریا دیده می شود ، ولی مناسب ترین عرض جغرافیایی برای کشت مو 34 تا 39 درجه می باشد به شرطی که سایر محدودیت های آب و هوایی از جمله سرمای زیاد و گرمای شدید و رطوبت زیاد مانع از تولید مطلوب انگور نباشد . با توجه به مراتب فوق می توان گفت آب و هوای معتدل برای موکاری بسیار مساعد بوده و به علت حرارت کافی و تابش نور بیشتر و پوشش ابری کمتر برای تولید انگور با کمیت بیشتر و کیفیت بالاتر مناسب می باشد .
1-5 طبقه بندی انگور
معمولا انگور را بر اساس مولفه های ؛ سن میوه دهی و باردهی نهال انگور ، زمان رسیدن ،
بازده ، ارقام بومی یا خارجی ، رنگ انگور( قرمز یا سفید) و نوع مصرف طبقه بندی می کنند.
امروزه در تجارت انگور را از لحاظ نوع استفاده به 3 گروه زیر تقسیم می نمایند که عبارتند از :
1-ارقام تازه خوری ؛ مهمترین ارقام تازه خوری دنیا عبارت از موسکات ، کاردینال ، پرلت و چند رقم دیگر است . در ایران رقم های یاقوتی ، خلیلی ، عسگری ، بی دانه قرمز و سفید ، فخری ، ریش بابا ، حسینی ، رشه ، شیرازی ، تبرزه ، لعل سفید و قرمز ، قزل اوزوم و تعداد دیگر از معروفیت بیشتری برخوردارند .
2-ارقام خشکباری ؛ که برای تولید کشمش از آن استفاده می شود . در دنیا رقم تامسون
بی دانه اختصاصا برای کشمش به کار می رود . در ایران برای تهیه کشمش از رقم بی دانه قرمز و سفید ، عسگری و از بعضی ارقام دانه دار مانند پیکانی ، فخری ، تبرزه نیز استفاده می شود . شایان ذکر است که برای تهیه کمپوت و کنسرو نیز استفاده می گردد .
3- ارقام آب گیری ؛ برای تهیه آب ، کنسانتره ، صنایع تخمیری و تهیه الکل در آمریکا و در ایران ارقام بی دانه سفید و قرمز و انگور سیاه کردستان و بعضی از ارقام پرآب دیگر به کار می روند . همچنین در صنایع تخمیری برای تهیه الکل صنعتی و طبی و سرکه ارقام مختلف با کیفیت پایین مورد استفاده قرار می گیرند .
1-6 ارقام انگور
کشور ایران که قسمت اصلی و مرکزی فلات ایران را تشکیل می دهد به عنوان موطن اصلی تاک یا انگور شناخته شده است و به عقیده بیشتر دانشمندان ، انگور دنیای قدیم"ویتیس وینیفرا" که مادر 90درصد انگورهای کشت شده فعلی می باشد ، از این قسمت دنیا منتشر شده است . هم اکنون نیز گونه های وحشی و نیمه وحشی این گونه در دره های کوه های زاگرس دیده می شود که هنوز هم برای اصلاح ارقام انگورهای فعلی مورد استفاده جهت اصلاح نباتات می باشد . سابقه اهلی کردن و کشت و کار آن به اندازه قدمت تاریخ و تمدن این سرزمین کهنسال است .
واریته های بسیار متنوعی از این درخت درتمام مناطق کشور ، گرمسیری و سردسیری پرورش داده می شود، در مناطق گرمسیر ارقام زودرس و در سردسیر ارقام دیررس کاشته می شود . طبق بررسی کارشناسان کشاورزی ایران در مناطق مختلف ایران بیش از 300 رقم مختلف انگور کاشته می شود . البته اهمیت زراعی و اقتصادی همه این ارقام یکسان نیست و هر رقم بسته به شرایط آب و هوا و نوع استفاده از آن اهمیت خاص دارد .
در بین آنها ارقامی وجود دارد که اهمیت اقتصادی مملکتی و جهانی دارد مانند انگور کشمش بی دانه.
4
ارقام عمده تجارتی ایران بیشتر از هفت هشت رقم بیشتر نیست .
1-7 برداشت انگور
مهمترین صفات و مشخصاتی که می بایست به هنگام برداشت انگور مورد توجه قرار گیرد به شرح زیر می باشد :
خوشه انگور می باید از لحاظ خواص ظاهری مانند شکل و رنگ ، نمایانگر اصالت شکل ظاهری رقم خود در سطح عالی باشد . به عنوان مثال بزرگی یا کوچکی بیش از حد حبه ها و خوشه ها و همین طور یکنواختی ابعاد حبه ها ، متراکم و یا تنک بودن خوشه ها ، آثار ظاهری آفات مختلف ، لکه دار بودن حبه ها به ویژه یکنواختی رنگ خوشه ها و یکدستی آنها از لحاظ مرغوبیت محصول ، بازاریابی و جلب توجه مشتری نقش مهمی برعهده دارند .
محصول چیده شده را می بایستی بتوان به آسانی تا بازارهای دوردست حمل کرد بدون اینکه کوچک ترین آسیبی به میوه ها وارد آید .در بعضی از ارقام انگور خوشه یا دم حبه در فاصله زمانی کوتاه پس از برداشت خشک می شوند . این وضعیت یکی از عیوب انگور به شمار می رود. برای این قبیل انگورها باید بازار نزدیک تری درنظرگرفته یا آنها را به سرعت به بازار مصرف رساند.
پوسته نازک بعضی از ارقام انگور نیز مانند عسگری که بیشتر به مصرف تازه خوری می رسد ،از عوامل محدود کننده بازار این انگور می باشد زیرا حبه های این انگور براثر فشار آسیب دیده و حبه ها از خوشه جدامی شوند .
مقدار قند و شکل ظاهری خوشه انگور موقع چیدن بایستی در حد مطلوب خود باشد .
به عبارت دیگر میزان نسبت قند واسید حبه ها می بایستی در حالت تعادل باشد واین نسبت در انگورهای تازه 25 به 1 و انگورهایی که برای کشمش سازی مصرف می شوند
35 به 1 است .
باید دانست که محصول انگور برخلاف انواع دیگر میوه ها از قبیل سیب ، گلابی ، موز
و ... پس از چیدن به همان حالت موقع برداشت باقی مانده و هیچ گونه تغییری در میوه حاصل نمی شود . بنابراین باید سعی نمود که انگور نارس چیده نشود .زیرا به همان صورت نارس و ترش باقی می ماند .
خوشه های چیده شده را باید در داخل سبد یا جعبه های مخصوص طوری قرار داد که فشار بر هم وارد نیاورند . معمولا برای این منظور جعبه هایی به عرض 25 و طول40 و عمق 15 سانتی متر درنظرگرفته می شود .
روش دیگر بسته بندی این است که ابتدا خوشه های انگور را در جعبه ها یا سبدهای بزرگتری جمع آوری کرده و به یک نقطه معین از باغ می برند و در آنجا این انگورها را برای دسته بندی و بسته بندی توسط کارگران متخصص ، به طور منظم و یکدست در جعبه های کوچک تر که بر روی هم قرار می گیرند ، بسته بندی می کنند .این دسته ها را می توان در انبارهای مناسبی قرارداده یا مستقیما به بازار مصرف عرضه نمود .
عملیات برداشت هنگام صبح یا عصر که خوشه ها حرارت کمتری دارند به خصوص در مورد
ارقامی که به مدت طولانی نگه داری می شوند ، باید انجام شود .
1-8انواع کشمش
کشمش، خشک شده میوه رسیده ارقام مختلف میوه انگور بادانه و بی دانه تازه است که برحسب رقم ،روش و شرایط خشک کردن به نام های مختلفی مانند کشمش آفتابی ، تیزابی و گوگردی نامیده می شود .
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 39 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
گزارش کارآموزی
رشته: مدیریت صنعتی
مکان کارآموزی:
اداره مخابرات شهرستان میناب
موضوع کارآموزی:
نگهداری و تعمیرات
مقدمه:
کاروزی چیست؟
اصل کلمه کارورزی به واژه کارورز بر می گردد و به فردی گفته می شود که در حین تحصیل در آموزش عالی و یا بلافاصله بعد از پایان دوران تحصیل وتنها با هدف کسب تجربه ومهارت کاری و عملی درموسسه ای مشغول بکار می شود.دوره کارورزی امکان وفرصتی برای آشنایی دانشجویان با محیط کار محسوب می شود که نه تنها باعث افزایش قابلیت های آنان برای اشتغال در آینده می شود بلکه به کارورزان قدرت انتخاب بیشتری در انجام وظایف ارایه شده می دهد تا بتوانند بهتر به علاقمندی ها وگرایشهای خود در زمینه های مختلف پی برده ونقاط ضعف و قوت کار خود را ارزیابی کنند.
محل کارورزی یا کارآموزی برای کارورز یا داوطلب ،محلی است که مدیریت آن از دانش فنی و به روز برخوردار بوده وبه مهارت یا مهارت های لازم مسلط باشد. در این مکان امکانات آموزشی (تئوریک)و عملی در حد نصاب آموزشی بالاتر است تا مانعی برای یادگیری ایجاد نگردد.
کارورزی ابزاری برای تبدیل تئوری به عمل و همچنین تلاشی برای ایجاد پیوند هایی بین محیط عملی ومراکز آموزشی است.کارورزی ممکن است به کارورزمهارتهایی را بیاموزد که ممکن است دارایی آنها نباشد. این روش به کارورزان فرصت می دهد تا میزان علاقه خود را قبل از آنکه برای چند سال متعهد به انجام آن شوند،بسنجند و یا اینکه بدانند برای وارد شدن به یک زمینه شغلی به چه مهارتها با ملزومات آموزشی نیاز دارند.
کارورزی یا کارآموزی یکی از ابزارهای مهم تربیت نیروی انسانی در حوزه تحصیلات عالی است. دانشگاه علاوه بر آموزش باید در پژوهش و خدمت رسانی به صنایع نقش مهمی را ایفا کند. متأسفانه وضعیت دانشگاهه درایران به گونه ای است که بیشتر به انتقال دانش های تئوری می پردازد،بدون اینکه زمینه جذب دانش انتقال یافته فراهم شده باشد. کارورزی می توانند ابزار بسیار مهمی در راستای ایجاد چنین زمینه ای باشد اما به دلایل مختلفی به تدریج در فرهنگ دانشگاههای ایران رو به اضمحلال است.
1
من دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دوره کارآموزی را یک فرصت استثنایی برای آشنایی با محیط کار و ارزیابی نقاط قوت و ضعف خود برای ورود به عرصه کار در آینده دانستم. محل کارورزی در اداره مخابرات شهرستان میناب به مدت 96ساعت و3واحد درسی است گذراندم.
دلایل انتخاب محل کارورزی خود در شرکت مخابرات به دلیل توسعه روز افزون ارتباطات در سطح جهانی است و شرکت مخابرات به دلیل نقش مهم و استراتژیک که در این زمینه دارد یکی از دلایل من برای انتخاب محل کارورزی بوده است.
امروزه با توجه به نقش انکارناپذیرو حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاما برنامه ریزی ها وسرمایه گذاری های کلان وقابل ملاحظه دراین بخش وظیفه ی متولیان مخابرات کشور،جنبه حیاتی و ملی به خود گرفته است. اهمیت اطلاعات و ایجاد حرکت جهانی برای رسیدن به اطلاعات و گذر از شکاف دیجیتالی،کشورهای جهان سومی را برآن داشته تا تلاش خود را در سطح ملی برای همگانی شدن اطلاعات توسعه دهند.
حوزه ی IT ،حوزه ی بسیار گسترده ای است که مقوله های فنی و مهندسی مخابرات ،رایانه،شبکه های اطلاع رسانی ،اینترنت ،شهرها و پارکهای اینترنتی و تمامی شوون ارتباطی مخابراتی و اطلاعاتی را در برمی گیرد.
3
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
تقدیر و تشکر 3
فصل اول؛تاریخچه
پیشینه مخابرات در هرمزگان 7
نشان تجاری 7
نام و نوع اداره 9
موضوع اداره 9
فصل دوم؛ آشنایی با مکان کارآموزی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 55 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
1
3
کارآموزی بیمه آسیا
مقدمه
یکی از اهداف اساسی و بسیار مهم سیاستگذاران ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت و محیط کار با دانشگاه و دانشجو می با شد که هم در شکوفائی ورشد صنایع موثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل ، آزموده و به مشکلات و نا بسامانیهای علمی و عملی محیط کار آشنا شده و سرمایه وقت خویش را در جهت رفع آنها مصرف نمایند ، که برای جامعه در حال توسعه ما از ضروریات می با شد . با این مقدمه شاید اهمیت و جایگاه درس دو واحدی کارآموزی برای ما روشنتر شده و با نگاهی دیگر به آن بپردازیم .
3
میزان رضایت دانشجو از این دوره
این دوره بسیار مفید و برای دانشجوحائز اهمیت می باشد وهدف آشنایی با محیط کارگاهی ، کسب تجربه ، ایجاد و درک روابط بین مفاهیم و اندوخته های تئوری با روشها و کاربردهای عملی و اجرایی ، ایجاد ارتباط با محیط کار و تعیین میزان کاربرد تئوری در عمل بوده است.
4
فصل اول
( آشنایی کلی با مکان کارآموزی)
معرفی و خدمات محل کارآموزی
درباره شرکت
شرکت سهامی بیمه آسیا در تیر ماه سال 1338 به منظور انجام انواع معاملات بیمه ای و عملیات بازرگانی تآسیس شد. این شرکت در همان تاریخ ذیل شماره 6795 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده است. بر اساس مصوبه شورای انقلاب اسلامی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 42 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
39
1
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه
گزارش کارآموزی
رشته : حسابداری
موضوع :
بررسی سیستم حسابداری پست بانک
تقدیر و تشکر :
سپاس بی کران خدای بزرگ را که در حساب اندیشه ما ثبت خرد را به ثبت رساند و درود بی کران بر محمد و آل محمد که درگیرودار این ثبت بی حساب تراز نامه ای به وسعت همه دقت و حقیقت ارائه دادند برای تصمیم گیری صحیح در پهنه زندگی تشکر می کنیم و از همه اساتید بزرگوار گروه حسابداری که با صبر و تحمل چگونه آموختن را به آموختن و با سپاس و قدر دانی از استاد ارجمندم سرکار خانم میر که از راهنمایی و زحمات بی دریغشان در گردآوری مطالب و انجام این کارآموزی بهره ها بردم .
2
فصل اول
تاریخچه پست بانک و خدمات آن
3
مقدمه
ضرورت ارائه خدمات بانکی درسطح کشور به ویژه شهرهای توسعه نیافته و روستاهای دورافتاده ، تأُمین نیازهای اقتصادی مردم ، تقلیل ایاب و ذهاب طولانی ساکنین و همچنین به منظور کاهش ترافیک
، جلوگیری از اتلاف وقت ، پرهیز از هزینه های غیرضروری وبهبود محیط زیست و رفع حوائج عمومی بموجب مصوبه مورخ 21/6/74 مجلس شورای اسلامی ، پشت بانک ایران با وظایف و اختیاراتی از قبیل : انجام خدمات مربوط به حوالجات داخلی و بین المللی ، افتتاح و انجام خدمات مربوط به حساب جاری ، انجام خدمات در زمینه های پولی و مالی و سرمایه گذاری و . . . تأُسیس گردید . اساسنامه پست بانک طی تصویب نامه شماره 3362/ت 15590 ه مورخ 4/4/ 1375 هیأُت دولت تصویب و برخی از مواد آن در جلسه مورخ 5/11/76 هیأت وزیران مورد اصلاح قرار گرفت .
ار آنجا که شورای پول و اعتبار در نهصد و هشتمین مصوبه خود ، لزوم بازنگری در اساسنامه پست بانک و پذیرش کلیه سیاست ها و مقررات پولی و بانکی و بخشنامه های بانک مرکزی را مورد تأکید قرار داده بود وهیأت دولت در جلسه مورخ 25/7/78 بهنگام بررسی آیین نامه های مالی و معاملاتی مقرر نمود ، اساسنامه پست بانک با هماهنگی بانک مرکزی مورد تجدید نظرقرارگرفته و اصلاحیه لازم جهت تصویب به هیأت دولت ارائه و متعاقباً آیین نامه های مالی ومعاملاتی مطرح شود . درهمین راستا اساسنامه اصلاحی با هماهنگی بانک مرکزی تنظیم و پس از تصویب در مجمع عمومی و شورای پول و اعتبار در جلسات مورخ 13/11/81 و 5/6/82 به تصویب هیأت دولت رسید و درمورخ 23/7/1382 از سوی شورای محترم نگهبان مورد تأُیید قرارگرفت . بموجب اساسنامه اصلاحی ، فعالیت های پست بانک ایران با رعایت قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1362 انجام خواهد شد .
مجمومه حاضر مشتمل بر ماده واحده قانون تأسیس پست بانک و اساسنامه آن با آخرین اصلاحات می باشد و بمنظورتسهیل دسترسی مسئولین و همکاران به مقررات یاد شده تهیه گردیده است ، انشاء ا... مفید واقع شود .