لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 28 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
25
متالورژی، علم و تکنولوژی استفاده از فلزات است. متالورژی، به عنوان یک فن از زمانهای قدیم وجود داشته است. انسانهای گذشته بسیاری از فلزات موجود در طبیعت را می شناختند و به کار می بردند. 3500 سال قبل از میلاد از طلا برای ساختن زیورآلات، بشقاب و ظروف استفاده میشده است. فن گدازش، پالایش و شکل دادن فلزات توسط مصریان و چینی ها بسیار تکامل یافت. مصریان قدیم می دانستند چگونه آهن را از سنگ آهن جدا کنند و می دانستند که فولاد سختی پذیر است. اما استفاده از آهن تا سال 1000 قبل از میلاد رایج نشده بود. استفاده از آهن نزد مردم عهد باستان متداول نبود و آنها استفاده از طلا، نقره و مس و برنج را ترجیح می دادند.
عموما در قرون وسطی علم کار بر روی فلزات مستقیما از استاد به شاگرد منتقل می شد و در نتیجه بسیاری از فرآیندها با خرافات می آمیخت. در مورد فرآیندهای متالورزیکی بسیار کم نوشته شده بود تا اینکه برنیگوچیو کتاب پیوتکنیا را در سال 1540 و به دنبال آن کتاب دِرِ متالورژیکا را در سال 1556 منتشر کرد. طی سال های متمادی توسط مردمی که در تقلید جنس و ساتار فولاد دمشق می کوشیدند، اطلاعات بسیاری به علم افزوده شد.
2
تا آغاز آخرین ربع قرن نوزدهم، اغلب تحقیقات در مورد ساختار فلز با چشم غیرمسلح و به طور سطحی صورت می گرفت. علم ساختار فلزها تقریبا وجود نداشت. در این میان، نیاز به وجود افرادی که سابقه ی علمی انها بیشتر از سابقه علمی و تجربی شان بود، احساس می شد.
بعدها در سال 1922 با کشف روشهای پراش اشعه X و مکانیک موجی، آگاهی های بیشتری درباره ی ساختار و خواص فلزها حاصل شد.
متالورژی حقیقتاً علم مستقلی نیست، زیرا بسیاری از مفاهیم اساسی آن از فییک، شیمی و بلورشناسی مشتق می شود. متخصصان متالورژی به طور فزآینده ای در تکنولوؤی جدید اهمیت پیدا کرده اند. سال ها پیش بخش عمده ی قطعات فولادی از فولاد کم کربن ارزان قیمت تهیه می شد که به سهولت ماشینکاری و ساخته می شد. عملیات گرمایی به طور عمده ای برای ابزار به کار برده می شد. طراحان قادر نبودند غیریکنواختی ساختاری، عیوب سطحی و غیره را به حساب بیاورند و کار درست آن بود که ضریب ایمنی بزرگ استفاده کنند. در نتیجه، ماشینها بسیار سنگین تر از حد لازم بودند و وزن زیاد نشانه ای از مرغوبیت محسوب مس شد. این وضع تا حدودی تا سالهای اخیر نیز اثر خود را حفظ کرده بود، اما با هدایت صنایع هواپیمایی و خودروسازی کم کم برطرف می شود. این صنایع بر اهمیت نسبت استحکام به وزن در طراحی خوب تأکید می کردند و این تأکید ، به ایجاد آلیاژهای جدید سبک و پراستحکام منجر شد]1[.
دسته بندی رشته های متالورژی
متالورژی استخراجی یا فرآیندی که علم به دست آوردن فلز از کانه است و معدن کاری، تغلیظ استخراج و پالایش فلزها و آلیاژها را در برمی گیرد؛
متالورژی فیزیکی؛ علمی که با مشخصه های فیزیکی و مکانیکی فلزها و آلیاژها سر و کار دارد. در این رشته خواص فلزها و آلیاژها، که 3 متغیر زیر بر آنها اثر می گذارند، بررسی می شود:
الف. ترکیب شیمیایی– اجزای شیمیایی آلیاژ؛
ب. عملیات مکانیکی– هر عملیاتی که سبب تغییر شکل فلز می شود مانند نورد(Rolling)، کشش (Drawing)، شکل دادن یا ماشینکاری؛
ج. عملیات گرمایی – اثر دما و آهنگ گرم یا سردکردن.
3
مفاهیم اساسی در شکل دهی فلزات
هدف اصلی از عملیات شکل دهی فلز، ایجاد تغییر شکل مطلوب است. در این راستا، برای رسیدن به تغییر شکل مطلوب و همراه با خواص مورد نظر ما، باید دو نکته ی مهم مورد توجه قرار گیرند:
نیروهای لازم برای شکل دهی فلزات؛
خواص لازم برای شکل دهی ماده ای که مورد تغییر شکل قرار می گیرد.
همان طور که می دانیم، خواص ماده، بر فرآیند شکل دهی تأثیر می گذارد و بهینه سازی آن برای تغییر شکل حائز اهمیت است. اگرچه موضوعاتی چون سایش، انتقال حرارت و طراحی مکانیکی، دارای اهمیت هستند، اما در اینجا، رابطه متقابل بین ابزار و فلز در حین تغییر شکل پلاستیک و همچنین روابط متقابل بین فرآیند تغییر شکل (در اینجا نورد) و فلز مورد نظر اهمیت بیشتری دارد.
هنگامی که ماده ای تحت تنشی کمتر از حد کشسان قرار گیرد، تغییر شکل یا کرنش حاصل، گذرا خواهد بود و با حذف تنش قطعه به تدریج ابعاد اولیه ی خود را باز می یابد، اما با واردکردن تنش بیش از حد کشسان، ماده تغییر شکل مومسان یا دائمی می دهد و قطعه به شکل اولیه باز نمی گردد، مگر با صرف نیرو.
شاید شکل پذیری فلز، برجسته ترین مشخصه ی آن در مقایسه با دیگر مواد باشد. کلیه عملیات شکل دهی همچون پرسکاری، ورق کشی، نورد، آهنگری، کشش و اکستروژن مستلزم تغییر شکل مومسان اند. عملیات مختلف ماشینکاری نظیر تراشکاری، برشکاری و سوراخکاری نیز با تغییر شکل مومسان همراه است.
5
رفتار فلز تحت تغییر شکل مومسان و مکانیسمی که توسط آن این تغییرات روی میدهد، در تکمیل عملیات فلزکاری اهمیت اساسی دارد.
با بررسی رفتار یک تک بلور تنش یافته، اطلاعات زیادی در مورد مکانیسم تغییر شکل به دست می آید که می توان آن را در مورد مواد چندبلوری نعمیم داد. تغییر شکل مومسان با لغزش، دوقلویی شدن یا ترکیبی از این دو روش انجام می شود.
مکانیزم های تغییر شکل
مکانیزم لغزش در تغییر شکل
دو بخش بلور در دو طرف یک صفحه ی لغزش در جهات مخالف هم حرکت می کنند و با رسیدن به حالتی که اتمها تقریبا در حالت موازنه اند، توقف می کنند، به طوری که تغییر جهت گیری شبکه بسیار اندک است. بنابراین شکل خارجی بلور بدون تخریب آن تغییر می کند. بررسی با روشهای حساس پرتو X نشان می دهد که بعد از تغییر، مقداری خمش یا چرخش در صفحه های شبکه پدید آمده است و اتمها کاملا در موقعیت عادی خود قرار ندارند.
(الف) (ب) (ج)
شکل 1 : (الف) لغزش هنگام کشش قبل از کرنش؛ (ب) با انتهای مقید شده در هنگام کرنش؛ (ج) صفحه و امتداد لغزش در شبکه fcc؛
فرض منطقی در این مورد این است که اتمها متوالیاً می لغزند، یعنی حرکت از یک یا چند نقطه در صفحه ی لغزش شروع و سپس در بقیه ی صفحه منتشر می شود.
نا به جایی ها در عرض صفحه ی لغزش حرکت می کنند و وقتی به سطح بیرونی می رسد، یک پله به جا می گذارد. هر وقت نابجایی در صفحه لغزش حرکت می کند، بلور به اندازه ی یک فضای اتمی حرکت می کند. چون بعد از عبور نابه جایی اتمها کاملاً در محل معمول خود قرار نمی گیرند، حرکت بعدی نابجایی در همان صفحه ی لغزش با مقاومت بیشتری مواجه می شود تا نابه جایی را در ساختار بلور قفل کند و حرکت متوقف شود. ادامه ی تغیی شکل نیاز به حرکت در صفحه ی لغزش دیگری دارد.
به ترکیب یک صفحه و یک جهت لغزش ، سیستم لغزش گفته می شود. امتداد لغزش، همواره امتدادی است که بیشترین انباشتگی اتمی را در صفحه ی لغزش دارد و مهمترین عامل در سیستم لغزش است.
ساختار fcc . در مواد fcc - از جمله در آهن - چهار سری صفحه ی (111) و در هر صفحه، سه امتداد انباشته ی >110
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 69 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
2
عنوان کار آموزی:
دوره حسابداری در شرکت هومهر
گزارش کار آموزی:
فعالیت های انجام شده در این مدت
3
پیشگفتار :
در این گزارش سعی بر این شده است که تمامی فعالیت های انجام شده را به طور کامل توضیح داده شود و در کنار آن آموزش هایی که در این رابطه یعنی حسابداری آورده شود تا کسانی که این مطالب را مطالعه می کنند از آن بهره مند شوند. من به شخصه در این مدت که دوره کارآموزی را می گذراندم مطالب ارزنده ای را فرا گرفتم که قبلا نمی دانستم و این را مطمئن هستم که در آینده ای نزدیک تمام این مطالب برای من به کار خواهد آمد و به من کمک خواهد کرد. در پایان از تمامی کسانی که مرا در این دوره یاری دارند از جمله استاد محترم جناب آقای راعی و جناب آقای محمد فرقانی سرپرست کارآموزی تشکر فراوان دارم با احترام سیده نعیمه ضابطی
بهمن 85
فهرست مطالب:
معرفی محل کارآموزی
معرفی بخشهای مختلف شرکت
وظایف کارآموز در شرکت
1- معرفی محل کار آموزی:
در مورد محل کارآموزی می توان به این مطالب اشاره کرد
محل کارآموزی من در شرکت هومهر ( نمایندگی انحصاری پخش محصولاتی آرایشی و بهداشتی استان خراسان و سیستان و بلوچیستان ) این شرکت ارسال 1379 کارخود را با گرفتن نمایندگی از کمپانی مهرون امریکا در استان خراسان به صورت انحصاری آغاز نمود مهرون محصولی آرایشی و گریم بود که نمایندگی مهرون از بدو تاسیس به جز بحث فروش این محصولات شروع به فعالیت در زمینه امر آموزش و خدمات به مخاطبین این محصول شد و به این شکل که کلاسهای برگزار نمود که در این کلاسها حضور 20 نفر از هنرجویان آرایش و پیرایش آموزشگاههای حرفه ای در سطح استان خراسان که مخاطب اصلی امر آموزش گریم در زمان خود را با اساتید این رشته به صورت رایگان آغاز نمود و به این شکل همکاری خود را با صدا و سیمای استان خراسان و هم چنین استاد برجسته احمد علی شجریان آغاز کردند سپس در سال 1381 نمایندگی کمپانی هورمتا سوئیس را با جمعی از پزشکان پوست جهت فروش خدمات و آموزش را آغاز نمودند و بعد از آن با کسب معروفین و مقام و موفقعیت فراوان در این زمینه ها در سال 1382 گرفتن نمایندگی کمپانی اول امریکا را در شروع نمود و با جدیت کار خود را در زمینه محصولات حرفه ای را در سطح استان خراسان را آغاز نمود مانند محصولات دیگرش و در این محصول هم استقبال فراوان شد و در سال 1383 با گرفتن نمایندگی محصولات وریتا از ایتالیا از بازرگانی حلوائی کار جدید در عرضه فروش را دنبال کرد و رد سال 1384 با دریافت از نمایندگی کیون هلند محصولات حرفه ای مو را به بازار عرضه نمود و هم چنین آموزشهایی را در این زمینه برای کادر موفق استانی خود را آغاز کردند و تا به الان هر ساله برای مدیران برتر برگزار می گردد و آموزشهایی به آنها داده می شود که بالاترین سطح آموزشی محصول می گردد و در حال حاضر این شرکت چندین نماینده رسمی فروش در سطح استان و بیش از 55 مرکز آموزش که تمامی نمایندگان آموزش سازمان فنی و حرفه ای کشور در رشته آرایش و پیرایش می باشند و این شرکت هم چنان به فعالیت های خود ادامه می دهد و به محصولات خود اضافه می کند.
3
2- بخشهای مختلف شرکت:
1-2 مدیریت
2-2 خرید کالا
3-2 فروش کالا
4
4-2 امور مالی
1-2 مدیرت: وظیفه مشخصی در شرکت دارد و مسئولیت های مختلف به عهده دیگر اعضای شرکت می باشد
2-2 خرید: خریدهای شرکت بر عهده خود مدیر شرکت می باشد که از کمپانی های مختلف تحت عنوان های ذیل می باشد.
خرید محصولات مهران از امریکا که مستقیما به تهران منتقل شده و از آنجا به نمایندگی هومهر و توضیحاتی در مورد محصولات مهرون را به این صورت داده خواهد شد.
مهرون محصولی آرایشی و گریم است که عبارتند
فن پنج رنگ
محو کننده : کرم آرایشی که جهت بر قراری تعادل و تقارن بر روی چهره استفاده می شود.
خنثی کننده ها : کرم آرایشی که جهت خنثی کردن بیرنگی و هاله های موجود در چهره توصیه می شود.
سرخ کننده ها : کرم آرایشی که جهت ایجاد سرخی بر روی پوست قابل استفاده می باشد. چرخه رنگی سرخ کننده ها با قرمز خونی شروع شده و به تدریج قرمز کبودی در چرخه آن اضافه می شود.
سلبری خشک
پودر فشرده نرم مخملی مات که هرگز بر روی پوست رگه نمی شود. به شکل خشک و مرطوب قابل استفاده می باشد به شکل مرطوب جهت سایه ابرو و خط چشم بسیار طبیعی می باشد.
رژگونه
رژگونه یا سرخ کننده قابل استفاده بر روی گونه که با برس گونه یا اسفنج لاتکس استفاده می شود.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 29 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
تحقیق کارآموزی
زراعت سویا
فهرست مطالب
کلیات: 1
گیاهشناسی سویا: 1
شرایط آب و هوایی: 2
تهیه ی زمین: 2
طرز کاشت: 3
تناوب زراعی: 6
ذیلا" چند تناوب جالب ذکر میگردد: 7
خشک کردن محصول: 11
انبار کردن سویا: 12
مگس لوبیا: 15
پروانه ی تک نقطه ای: 16
فیتوفترا: 16
پوسیدگی ذغالی: 17
پوسیدگی ساقه: 17
بیماری لکه موجی برگ سویا: 18
بیماری لکه ارغوانی: 19
ویروس موزاییک سویا: 19
نحوه ی کنترل بیماریهای سویا: 19
بیماری ناشی از کمبود مواد غذایی: 20
کمبود آهن: 21
کمبود منگنز: 21
علفهای هرز مزارع سویا و نحوه ی کنترل آنها: 22
نکات مهم در زراعت سویا: 24
منابع مورد استفاده: 27
کلیات:
سویا که آن را به انگلیسی soybean مینامند گیاهی است که اکثرا" بخاطر دانه اش در دنیا کشت میشود از دانه ی این نبات روغن استخراج میگردد که در تهیه ی روغن نباتی وتغذیه ی انسان به کار میرود از کنجاله ی سویا نیز که دارای مقدار زیادی پروتیین مرغوب میباشد در دامپروری و مخصوصا" مرغداری استفاده میشود همچنین در بعضی از نقاط دنیا این نبات را به عنوان علوفه کشت میکنند
تا دو سال پیش در ایران زراعت سویا از لحاظ سطح کشت و مقدار محصول در مقام بعد از آفتابگردان قرار داشت ولی توجه دولت مخصوصا" وزارت کشاورزی ومنابع طبیعی به توسعه ی این زراعت موجب گردید که در سال 1345 سطح زراعت ویا به پای سطح آفتابگردان برسد امروزه زراعت این نبات در خیلی از نقاط دنیا یکی از مهمترین زراعتهای منطقه میبا شد.
گیاهشناسی سویا:
نام علمی سویا GLYCIN MAXL ازخانواده ی لگومینوز و حساس به شوری واز نباتات روز کوتا است.
نکته: اگر شوری خاک بیشتر از 7میلی موز بر سانتی متر باشد گره بندی در ریشه متوقف میشود.
ریشه:هر ریشه سویا از ریشه اصلی و ریشههای فرعی تشکیل شده، ریشه اصلی میتواند تا عمق 5/1متر پایین برود ولی ریشههای در اعماق فرو میرود، قسمت عمده ریشه در 60سانتی متری اولیه خاک قرار دارد، رشد ریشه ها تا موقع گل دادن نبات ادامه دارد وبعد ازآن متوقف میشود.
برگ: به غیر از دو برگ اولیه، سویا مرکب است از 3 برگچه نسبتا" بیضی شکل و پهن و کرکدار تشکیل شده است.
ساقه: ساقه ی اصلی سویه عمودی بوده و از آن ساقههای کوچکتر فرعی منشعب میشوند
گل: گلهای سویا خود گشن و به رنگ سفید یا بنفش کمرنگ است، گل آذین آن ازنوع خوشه ای است که عوامل محیطی مانند رطوبت،
حرارت، و. . . در موقع گل دادن روی آنها تاثیر عمده میگذارد.
میوه: میوه سویا از نوع نیام که با دو شکاف طولی با زمینگردد و عموما" 2 تا 3 دانه در درون آن قرار دارد.
نکته: صفر بیولوژیک سویا حدود 10 درجه سانتیگراد است و شروع رشد آن زمانی است که درجه حرارت خاک در این محدوده باشد.
شرایط آب و هوایی:
به طور کلی سویا نباتی است که در طول رشد خود احتیاج به بارندگی دارد ولی موقع رسیدن بهتر است که هوا آفتابی باشد بعلاوه سویا شرایط آب وهوایی مرطوب را دوست دارد و در این شرایط کمتر دچار آفت میشود
حرارت کمتر از 10 درجه برای سویا مناسب نیست و حرارت بیش از 38 درجه نیز ممکن است به سویا صدمه بزند در مورد درجه حرارتهای بالا نوع رقم سویا موثر است برخی از ارقام با بالا رفتن درجه حرارت دانه ی آنها چروکیده شده و از ارزش آنها کاسته میشود.
تهیه ی زمین:
تهیه ی زمین مهمترین مسۀله در زراعت سویا است . تهیه ی زمین از زمان برداشت محصول قبلی شروع میشود که باید بلافاصله بعد از برداشت زراعت قبلی زمین را شخم نیمه عمیق زد تا بقایای زراعت قبل در خاک مدفون گردد و در جریان پاییز وزمستان پوسیده وتبدیل به هوموس گردد و در طول پاییز وزمستان هر زمان که میسر شود باید زمین را چنگک زد تا هم علفهای هرز را از میان برداشته وهم با شکستن عروق شعریه از تبخیر و هدر رفتن ذخیره ی آب زمین جلوگیری گردد.
ضمنا" در در اراضی جنگلی بخوصوص در زمینهای تازه آباد شده حتما" باید قبل از کاشت زمین را هرس بزنند تا بقایای در ختان وگیاهان جنگلی نپوسیده و نیم پوسیده از خاک خارج شود.
مراحل آماده سازی زمین:
عملیات شخم: بهتر است در پاییز اقدام به شخم زدن کنیم و تا عمق 30 سانتی متری زمین را شخم بزنیم و قبل از شخم باید 150تا200 کیلو گرم کود فسفات آمونیوم داد.
برای از بین بردن کلوخه ها از دیسک استفاده میکنیم که در بهار این کار انجام میشود و برای آماده شدن و ایجاد یک بستر مناسب برای کاشت از دو دیسک عمود بر هم استفاده میکنیم و سپس زمین را ماله میکنیم.
عملیات کاشت:
عمق کاشت بر طول زمان خروج گیاه از خاک اثر میگذارد نونهالانی که در عمق زیاد کشت شده اند باید مسافت بیشتری را تا سطح خاک طی کنند. به علاوه، حرارت در عمق پایین تر، سرد تر بوده و رشد نونهال کند تر خواحد بود. سویا را هرگز عمیق تر از 5/3 سانتی متر کشت ننماید. بهترین عمق بین 2تا3 سانتی متر میباشد. علفهای هرز برای جذب رطوبت و المنت ها رقابت شدیدی با سویا خواهند داشت، انجام یک کلتیواتور سطحی قبل از کشت کمک بزرگی به کنترل علف هرز خواهد کرد
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 12 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
گــزارش کــارآمــوزی
کنجاله
خط تولید حلوا شامل 50درصد کنجد و 50درصد شکر میباشد. کنجد با نام علمی Sesam، اندیکام میباشد . از خانواده پدالیاسه میباشد. کنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی میباشد. کلیات گیاهشناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگهای بیضی شکل متقابل هماند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود دارد. ارقام آن یا کنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملکرد متوسط آن پانصد کیلو در هکتار میباشد. زمان برداشت آن اول پاییز میباشد.
مناطق کشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، کلات، بجنورد و مغان میباشد. ویتامینهای B, D, E, F و لیستین میباشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مرکب از حدود 70درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید، اولئیک اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیک و آراشیدیک اسید میباشد. روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد میباشد.
این روغن نه فقط کلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلکه آنرا کاهش میدهد. معمولاً دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانهها را آسیاب کرده و پوست و آن را که سبک است، و روی آب میآید، میگیرند. سپس دانهها را خشک کرده و در آب تمیز میکنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست میآید که به نام روغن گرم است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن کنجد معجون ناشناخته میباشد که خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد، موجب تامین 14درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخنهایشان داشته باشند، با مصرف کنجد ناخنهایشان محکمتر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمیشود.
به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلیگرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخنها را آسان میکند. شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آکنه را کمتر میکند و از نازک شدن موها جلوگیر میکند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانمها میشود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین E، این اثرات صدچندان شده و میتوان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی (ضد لک) این ویتامین استفاده کرد.
حتماً میدانید که کنجد چربی بسیار دارد، اما این چربی از نوع گیاهی و چندباندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمانها پوست به عنوان یک جزء اصلی محسوب میشوند و در صورتی که کمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود، پوست کاملاً یکنواخت و نرم و لطیف به نظر میرسد. جالب است بدانید که وجود همین چربیهاست که اگر با یک منبع پروتئینی دریافت شود (کنجد به همراه چربی پروتئینی قابل توجهی دارد)، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری می
کند و موجب راحتی افرادی میشود که سالهاست از خشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشکشان میهراسند، امروزه از روغن کنجد و خصوصاً کنجد سیاه در تهیه انواع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی که برای رفع انواع خشکیها تجویر میشوند، استفاده میشود.
معمولاً در ترکیب انواع کرمها و ماسکها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسکی که با روغن کنجد تهیه میشود، برای تقویت موهای خشک و آسیبپذیر توصیه میشود آشنا میکنیم.
قبل از هرچیز باید بگوییم که شما میتوانید از این ماسک بسته به موهایتان هفتهای 1 تا 2 بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده کنید. مواردی که تهیه این ماسک استفاده میشوند، شامل 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد، زرده تخممرغ یک عدد، شیر 2 قاشق مرباخوری، آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری.
ابتدا مواد را کاملاً مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام موها خصوصاً پوست سر قرار داده و کاملاً با دو دست ماساژ دهید. هرقدر ماساژ بیشتر باشد، مواد آسانتر نفوذ میکنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را آب ولرم آبکشی مینماییم.
یکی از اثرات مفید کنجد به شرح زیر میباشد:
به سر بمالید، باعث رشد و سیاهی موی سر میشود؛
برای کیسه صفرا مفید است؛
اسهال خونی را برطرف میکند؛
برای رفع تنگی تنفس و سرفه خشک و زخم ریه مفید است.
بهترین کنجد برای حلو، کنجد افغانستان میباشد، زیرا دارای دانههای یک دست و روغن شفافی دارد و همچنین دارای بازدهی بیشتری میباشد.
فرآیند آمادهسازی کنجد در کارخانه جهت تولید حلوا شکری
ابتدا کنجد را داخل حوضچههایی مخصوص ریخته و آن را به مدت 8-6 ساعت خیسانده تا پوست کنجد کاملاً مرطوب شده و جهت جداسازی پوست از دانه آماده شود.
جدا کردن پوست از دانه
مرحله اول
کنجد خیسانده شده داخل مخفظههایی که توسط پرههای فلزی با سرعت بالا میچرخد، میریزند تا کنجد با کوبیده شدن با دیواره محفظه مالش و با یک دیگر پوست آن به راحتی جدا شده و آماده انجام فرآیند بعدی بر روی آن میگردد.
مرحله دوم:
بنابراین جدا کردن کامل پوست، پوست نرم شده، به علت چسبندگی به دانه جهت جداسازی کامل داخل حوضچههای آب نمک ریخته با توجه به خاصیت جرم حجمی پوست کنجد تهنشین شده دانه کنجد که سبکتر است، بر روی آب نمک معلق مانده. پس از جمعآوری داخل وانها جهت شستشو ریخته میشود.
شستشوی کامل کنجد
کنجد جمعآوری شده از داخل حوضچههای آب نمک توسط فشار آب بالا در داخل وانهای مخصوص، به مدت 4 الی 5 بار شسته شده تا کنجد تمیز سفید و یک دست شود.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 76 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
فصل اول :
طرح تحقیق
مقدمه
پارس لن در سال 1378 با هدف ارائه خدمات نوین در زمینه شبکه و تجارت الکترونیک با همکاری چندی از مهندسین و کارشناسان خلاق شروع به کار نمود. در ابتدا با استفاده از تجارب خود در زمینه فناوری اطلاعات توانست گام مهمی در راه اندازی و عملیاتی شدن چندین طرح ملی بردارد. پس از چندی با تلفیق اطلاعات مهندسین صنایع - شبکه و کامپیوتر و ارائه راهکارهای نوین جهت سیستم های مدیریت اطلاعاتی توانست به گرایش اصلی خود که همانا طراحی و برنامه نویسی سیستمهای جامع مدیریت اطلاعاتی است دست یابد.
هم اکنون این شرکت با دارا بودن بیش از 10 نرم افزار مهم کاربردی در زمینه های مدیریت - فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی - صنایع - معدن - مدارس - آموزش الکترونیک - نگهداری و تعمییرات - کنترل موجودی و ... و نصب و راه اندازی این برنامه ها در بیش از 43 واحد صنعتی و اداری توانسته است خلاقیت و تکنولوژی نو را همراه با هم در اختیار واحد های مختلف قرار دهد.
تاریخچه شرکت
آشنایی پارس لن با سیستم های مدیریت و استقرار یک تیم مشاور صنایع در محل کارخانه , سازمان و یا کارگاه کارفرما برای ارزیابی توان سیستماتیک سازمان و ارزیابی روش های قابل استفاده ویژه آن مرکز از رموز موفقیت سیستمهای مدیریت اطلاعاتی این شرکت میباشد. در واقع هر سیستم مکانیزه ما با توجه به نیاز شما خصوصی سازه شده و طی یک دوره آموزشی برای پرسنل و مدیران سازمان تشریح و آموزش داده میشود . پس از پایان این دوره ها مدراک معتبر راهبری و اپراتوری نرم افزارها صادر میشود . این مدارک توسط دانشگاه رایانه ای ایران صادر و به تایید مراجع معتبر میرسد. ( دانشگاه رایانه ای ایران اولین دانشگاه مجازی با مجوز رسمی از وزارت علوم میباشد )
علاوه بر نرم افزارهای موجود , پارس لن مجری طراحی و پیاده سازی سیستمهای مدیریتی نو در سازمانها و کارخانجات نیز میباشد . تیم مشاوره و تحلیل
ین شرکت از مهندسین و کارشناسان برجسته صنایع کشور و با مدارک بین المللی در زمینه کنترل کیفیت , استانداردهای بین المللی , کنترل پروژه , ... و نیز کارشناسان کامپیوتر و شبکه با گرایش های مختلف میباشد. این تیم با حضور فیزیکی در کارخانه و مشاهده گردش جریان اطلاعات با استفاده از روشها و تگنیک های مهندسی صنایع شما را در ابتدا به سوی سیستماتیک شدن و سپس با استفاده از طبقه بندی اطلاعات انجام شده در اخد گواهینامه های بین المللی از جمله استانداردهای سری ایزو 9002 و 14001 و OHSAS 18001 یاری مینماید.
صنایع و سازمانها برای رسیدن به سطح قابل قبولی از فن آوری احتیاج به طبقه بندی و مدیریت بر روند جریان اطلاعات در سازمان خود دارند اگر این طبقه بندی و مدیریت بر اساس استانداردهای مخصوص باشد شما با یک بار تجزیه تحللیل درست و منطقی اطلاعات میتوانید به استانداردهای بین المللی نیز دست یابید و راه خود را به بازارهای جهانی باز نمایید. ما با یک دوره حضور در سیستم شما تمامی احتیاجات سازمان را به سیستم های مختلف بر آورده کرده و در کنار تجهیز و توسعه شبکه کاری , نیازهای مستند سازی و ممیزی های لازم را برای شما جهت سهولت در امر مدیریت منابع , روند جریان , استفاده بهینه از منابع , کنترل کیفیت , بهره وری , اخذ استانداردها, ارزیابی کار و زمان و ... بر آورده میسازیم .
مشاوره در زمینه های مختلف تولید و نیز تجزیه و تحلیل های آماری و اقتصادی در پروژه های سازمانی و برون سازمانی و نیز کنترل پروژه و نظارت بر روند اجرای آن از دیگر تخصص های گروه مهندسین مشاور ما میباشد.
شما با نظارت صحیح و درست بر روند اجرای پروژه ها توسط یک شرکت ثالث میتوانید با توجه به تخصص های فنی آن گروه و هم فکری های لازم و تبادل اطلاعات دوستانه بین خود و مهندسین مشاور جهت نیل به هدف مشترک که همانا عملیاتی شدن پروژه میباشد دست یابید. گروه مشاور ما شما را از ابتدای قرارداد تا انتهای پروژه همیاری و همراهی میکنند و در صورت لزوم با توجه به صلاحدید کارفرما وارد عمل شده و تذکرات لازم و راهبری سیستم را به دست میگیرند.
یکی دیگر از رموز موفقیت ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی و آموزش سیستم های راه اندازی شده میباشد . همان طور که تمامی مدیران و کارشناسان مطلع هستند برای تعویض روش و به روز رسانی سیستمهای داخلی سازمان همواره با مقاومت های نیروهای انسانی در جابجایی روش قدم با جدید مواجه هستیم . اگر آموزش و جلسات توجیهی برای سیستم جدید به حد کفایت و قابل قبول باشد به تجربه ثابت شده است این مقاومت به حداقل کاهش میابد. حال با توجه و دانش به این مطلب شرکت ما سعی خود را بر این دارد که آموزش کارکنان و توجیه آنها در اولویت کاری باشد.